BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, 28 December 2011

AKUKAH ITU ? ITULAH AKU ! :D

Assalammualaikum :)

sehat ? hoho , hrap sehat selalu lahh ye . :) now , nak share about title blog nie , AKUKAH ITU ? haha . okay
sini aku share sikit info blog nie even blog nie agk lame sudah dibuat , tapi ia kurg diupdate lahh -,-
stop ! back to our topic . :) owner blog nie saye ASZAHARAH . nickname kat school zara . klau manje sikit rara lagi manje smpai tak ade kena mngena nora . :D nickname dekat mukabuku lagi aneh ! stila damia haha . nah , link die . add okay :) dah add ? saye teros approve :'* 
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001306706202&ref=tn_tnmn .
maceh :D okay . age ? klau korg teka mesti pelik pelik -,- baru nak masok 13 . kecik lagi ? mmg pon . untung kecik lagi . haha :D

 . . .saye tak sombong . betul ... tak percaye ? tegor lahh saye . :D klau saye takk layan tuhh ade lahh sebab tertentu :D n then dekt mukabuku . IM klau  saye takk reply , bukn ape , busy . betull . :) cukup .

 saye simple sajee org nya , tak susah bwak bincg boleh bergurau senda . sikap ? jum jumpe saye ? nt korg tau lahh sendiri :D
 .  .paling takk suke dgn org yg jenis bermuka muka , hipokrit sukee buad taik . seriusly . mintak dijauhkan dari org mcm nie . AMIN :)

saye dah bluur  ... kamu ? dah bosan ? okay ... bye ..try bace post laen lahh , tak ade ? sila pergi menjenguk blog org laen . :) terima kasih .

0 comments: